Hej. Jeg hedder Kurt Rasmussen, blandt motorcyklister maaske bedre kendt som HønseKurt.

Navnet fik jeg, fordi min far havde et hønseri.

Jeg er født i Fredericia i 1950 og har kørt paa motorcykel siden 1968.

Interessen for Touring paa motorcykel har været med fra starten, hvor jeg i 1970 var med til at stifte motorcykelklubben MC Chaufførerne, Fredericia, og som formand i en del år var med til at arrangere ture i ind og udland.

Op gennem 70erne var jeg Teammaneger i FIM, Federation Internationale Motorcyklisti, for Touringsport og Turisme. I en årrække var jeg Touringsteward og holdleder for Det Danske Hold, til FIM Rally i forskellige lande i Europa.

I tiden op til 1990, hvor jeg købte min nuværende motorcykel Moto Guzzi California 3, har jeg besøgt de fleste lande i Europa på forskellige motorcykler som BSA, BMW, Honda, Suzuki 750 GT og Yamaha XS 1100.

Året efter jeg havde købt min Moto Guzzi, deltog jeg i fabrikkens 75 års jubilæum. Her tilmeldte jeg mig en mctur, fabrikken havde arrangeret til Moskva.

De kontakter, jeg fik på denne tur, var medvirkende til, at jeg efterfølgende startede Danmarks første mc rejsebureo, med mcrejser på egen mc til Hviderusland, det sidste diktatur i Europa, Rusland og de Baltiske lande.

Min interesse for Touring i Asien blev vakt allerede midt i 80erne, hvor Bikerkulturen under disse himmelstrøg var i sin indledende face.  Klimaet og den smukke og anderledes natur indbød til fantastiske oplevelser paa motorcykel hele året.

Da jeg blev efterlønner i 2011, var det derfor en nem beslutning at gøre min drøm "Long Way Alone" til virkelighed, om at besøge de forskellige lande i  Sydøstasien på min Moto Guzzi California 3 fra 1990

Dette har siden bragt mig gennem Malaysia, Thailand, Cambodia, Vietnam, Myanmar og Laos, og givet mig et nyttigt netværk blandt lokale motorcyklister.

Desuden har jeg fundet mange interessante ruter og spændende steder langt væk fra de kendte touristfælder, og fået et vigtigt kendskab til de forskellige landes regler om ind og udrejse, når man krydser grænserne paa sin egen motorcykel. 

Denne viden, mine gode kontakter og at jeg taler Thailandsk, er medvirkende til, at jeg kan lave nogle spændende motorcykelture i Thailand og nabolandene under trykke rammer, så selv den mindre erfarne motorcyklist også kan deltage.

Med venlig hilsen

Kurt Rasmussen