Rejsegaranti

Rejsegarantifonden har bedt mig oplyse følgende:

Jeg er ikke noget rejsebureau og ikke medlem af rejsegarantifonden.

Man skal derfor selv bestille flybillet.

Indkvartering på hoteller mv. foregår direkte til stedet. 

Jeg er behjælpelig med anskaffelse af motorcykler mv.

Lejen betales direkte til udlejer på stedet.

Jeg viser også gerne vej, hvis man ønsker det.

letkørt touring motorcykel både på landevej og i byerne, med plads til det man har brug for på turen

At rejse er at leve. Især hvis rejsen er på motorcykel

Når selve turen er målet, og den fortages på motorcykel, er der lagt op til det helt store eventyr, hvor man møder befolkningen i øjenhøjde.

En rundrejse i Eksotiske Thailand, The Land of Smile. Cambodia, The Kingdom Of Wonder og det Bjergrige Laos 15 dage og ca 3000 km. kan gøres for under 10.000 Kr.

Eller Thailand, Cambodia, VIETNAM og Laos 30 dage ca 6000 km. for under 20.000.

Eller Burma og Nordthailand,  med verdens smukkeste mc vej "The Loop" 300 km med over 2000 kurver ca. 15.000 Kr.

Turene til Vietnam og Burma er lidt dyrere. Der er lidt ekstra omkostninger til kørselstilladelser, politi officer og lokalguide, som myndighederne kræver kører med os, når man ankommer via landegrænse på egen motorcykel.

Rejser til Vietnam og Burma skal bestilles senest en måned for afrejse, samt a conto betaling for kørselstilladelser mv.

Der er tale om low budget ture for 2 til 5 deltagere uden ledsagervogn og fortrinsvis overnatning på bedre resorts og guesthouse med bad og aircon.

Ønskes der kørsel på større motorcykel og overnatning på bedre hoteller, kan dette lade sig gøre mod ekstra betaling i henhold til dagsprisen.

Den gunstige vekselkurs og billige priser paa benzin, mad og overnatning, gør at prisen for flybillet og leje af motorcykel, nemt har tjent sig selv hjem, sammenlignet med en tilsvarende tur i Europa.

Er man eterlønner eller pensionist og har mulighed for en tur paa 3 - 6 mdr., vil man med fordel kunne benytte sin egen motorcykel.

Jeg kan yde assistance til forsendelse, forsikring, import- og kørselstilladelser mv.

Klimaet og de skønne mc ruter i Sydøstasien indbyder til  motorcykelkørsel hele året.

Vi kører mest på de mindre, men asfalterede 4 nummer veje, som ikke er saa trafikerede. De bringer os gennem regnskove, bjerge, langs med floder, eksotiske kyststrækninger, skyggefulde vejstrækninger og små hyggelige landsbyer, hvor tiden synes at have stået stille i generationer. Mange gange er der gang i en byfest eller et bryllup, og stopper vi op, kan vi næsten være sikre på at blive budt paa noget at spise og drikke.

Undervejs er der mulighed for elefant trekking i junglen, riverrafting, overnatning i trætoppene i regnskoven, besøg i flydende landsbyer, enorme naturparker og gamle mystiske templer. Det meste af det langt væk fra de kendte turistfælder.

Luksus tur med ledsagervogn og på større mc feks. Harley Davidson eller lign. og overnatning paa 1. class hotel med fuld forplejning, kan lade sig gøre mod ekstrabetaling til aktuelle dagspriser.

Ved grupper paa 5 personer eller derover ydes 25 pct. rabat pr person.

Betalingen erlægges senest ved ankomst og dækker for transfer lufthavn, velkomst- og afskedsfest, div. visa, kørselstilladelser, leje af nyere touring motorcykel med topboks, tasker, vindskærm, styrtbøjler, gps, fuld kasko/ansvarsforsikring, reperation, reservedele, benzin, færdselsbøder i følgeskab med rejseleder, overnatning i eget værelse og Dansk Touring Steward med på hele turen.

Tag ægtefællen eller kærsten med. Der er Ingen tillæg for bagsædepassager i delt dobbeltværelse.

Prisen gælder ikke for flybillet, privat rejseforsikring, internationalt kørekort og fortæring udover velkomst- og afslutningsmiddag.

Individuelle rejser. Vi planlægger turen i fællesskab, eller deltag i allerede planlagte ture.

Bestem selv afrejsetidspunkt, turens længde og oplevelser alt efter tid og lyst.

Lokale motorcyklister paa egen mc er velkomne til at køre med for egen regning og andel i fællesudgifter.

Kan du ikke lide at køre selv, forhør om muligheder for at deltage som passager på motorckel eller i eventuelt ledsagervogn.

Hjælp til bookning af billigste flybillet og rejseforsikring ydes.

Nærmere info og bestilling af rejse:

Tlf. Fra Danmark.: +66854105807

Tlf. Fra Thailand.;    0854105807

E-mail.:       krswigs@gmail.com

Motorcyklerne vi kører på

Et sandt spisekammer

I Laos fås verdens bedste kaffe